IBEROSTAR Grand Salome

Dette feriested ligger ved kysten mellem Playa del Duque og Playa de Fanabe, kun omkring 25 m fra stranden. Det ligger 4 km fra centrum af byen Adeje. Fra feriestedet er der endvidere 80 km til Santa Cruz og 16 km til lufthavnen Tenerife Syd-Reina Sofia.

Det luksuriøse feriested består af i alt 23 suiter i kategorien superior, som ligger i private og eksklusive omgivelser. Gæsterne vil elske sansen for detaljerne, og ejendommen tilbyder den personlige service, man forbinder med et traditionelt boutique-hotel. Hertil kommer også en foyer, venteværelse, reception, vekselbørs, elevator, saloner, forretninger og en frisørsalon. Børnene kan boltre sig i miniklubben, og ejendommen tilbyder spisning i hovedkomplekset, herunder en buffetrestaurant, 3 a la carte-restauranter og 4 barer. Gæsterne kan tilmed benytte stedets konferenceindretninger og WLAN/internetadgang og bestille vasketøjsservice (mod betaling). Ydermere kan man leje cykler på stedet (mod betaling).

Hotellet tilbyder elegante suiter, alle med havudsigt. De er også alle sammen indrettet med eget badeværelse med spa-bassin, brusebad, toilet og hårtørrer. De er tilmed udstyret med telefon, satellit-tv med en musikkanal, safeboks og en minibar. Alle værelser rummer desuden et soveværelse og en separat stue og har klimaanlæg som standardindretning. Endvidere er der altan eller terrasse og gratis WLAN/internetadgang på alle værelser.
Afstande
  • Strand
  • 50
Hotel
  • Elevator
  • Ja
Værelser
Se flere