Alcaufar Vell Hotel & Restaurant

Imponerende familieejendom fra det 14. århundrede. 

Dette helt fantastiske luksushotel ligger udenfor byen Sant Lluis tæt på badebyerne S'Algar og Punta Prima. Hotellet, der er en familieejendom, har mange antikke møbler, malerier og andre originale samt antikke pynteting. En sjov detalje er, at man har bevaret et originalt køkken på et af de mange fællesarealer. Hotellet byder på rummelige og elegante værelser, med smuk indretning og med flot badeværelse. Alcaufar Vell er omgivet af en hyggelig have og store landbrugsområder med små stier. En af stierne fører ned til stranden. Hotellet har flere hyggelige terrasser og kroge, flot swimmingpool samt solsenge. Her er også en god restaurant "Ses Cotxeries d'Alcaufar Vell”, som serverer traditionelle retter fra det menorcinske køkken. Maden kan bl.a. nydes under træerne på den store terrasse. Dette fantastiske hotel er unikt på originalitet, indretning, stemning og service.

 

Beliggenhed

Hotellet er beliggende lige udenfor byen Sant Lluis og ca. 2 km. fra god strand. Der er ca. 8 km. fra Menorcas interessante hovedby Mahón.

 

Faciliteter

Hotellet har en lille reception, hvor hotelpersonalet gerne kommer med gode tips og informationer om området, flot poolområde med solsenge, fitness-afsnit, spabad, jacuzzi og mulighed for diverse massage behandlinger (mod betaling) samt hyggelig bar. Desuden er der et område med gratis trådløs internetadgang. Der er mulighed for ridning og for vandring. Der er ligeledes mulighed for at låne hotellets egne cykler.

 

Værelser

De flotte værelser har alle fritliggende loftsbjælker og flisegulv. Samtlige værelser har desuden fladskærms-tv med satellitkanaler samt flot badeværelse. Suiterne har alle egen terrasse eller altan.


Læs mere
Afstande
Hotel
Værelser
Se flere