Menorca

Menorca er den næststørste ø af de Baleariske Øer og har med sin fantastiske smukke natur virkelig noget at byde på. UNESCO har udnævnt hele øen til et særligt naturbeskyttelsesområde, et bioshere reserve. Denne idylliske og grønne ø i Middelhavet, byder på et hav af skønne oplevelser for hele familien.

Læs mere

Can Faustino Relais Chateau

Spanien Menorca Ciutadella

Et smukt byhotel beliggende i den historiske bydel i Ciutuadella med fantastisk udsigt over den gamle havn.

Artiem Carlos III

Spanien Menorca Es Castell

Dette moderne og luksuriøse (adults only) hotel ligger smukt på klipperne lige ud til fjorden ved indsejlingen til hovedbyen Mahón på den østlige del af Menorca.

Alcaufar Vell Hotel & Restaurant

Spanien Menorca Cala Alcaufar

Hotellet ligger i naturlige omgivelser kun 2 km fra landsbyen San Lluis og stranden ved Cala Alcaufar. Det er en ideel base, hvis man ønsker at tage på udflugter til andre dele af øen. Herudover ligger hotellet mindre end 5 minutter fra nogle af øens bedste restauranter, som tilbyder middelhavsinspireret mad. Til Mahón lufthavn er der desuden ca. 10 km fra hotellet. Dette charmerende, klimatiserede hotel er det perfekte sted at slappe i smukke, naturlige omgivelser, med et højt niveau af komfort. Det er et ideelt valg i forbindelse med familie- eller forretningsarrangementer og fester, og der er en konferencesal på stedet. Den historiske bygning stammer fra det 14. århundrede og har en stor portion karakter. Den er for nyligt blevet totalrenoveret for at tilbyde al den komfort og luksus, som rejsende nu om dags kan forvente. Fred og ro er den mest fundamentale detalje ved ejendommen, som rummer i alt 21 værelser. Af faciliteter er der en foyer med døgnåben reception, safeboks, garderobe, en bar, en restaurant, WLAN/internetadgang samt mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. Herudover er der udlejning af cykler på hotellet samt rigeligt med parkeringsplads til bilen. Alle værelser er klimatiseret og rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og boblebad, fjernsyn, safeboks, minibar, telefon, valgfri baggrundsmusik samt en badekåbe og en hårtørrer. Herudover er der en dobbelt- eller kingsize seng, en radio, internetadgang og en terrasse som standardindretning. Hotellet tilbyder en udendørs swimmingpool i et dejligt haveanlæg, hvor liggestole står klar til brug. Hertil kommer forfriskninger i snackbaren langs swimmingpoolen. Endvidere kan gæsterne spille tennis eller cykle i lokalområdet. Der udbydes desuden et bredt udvalg af sportsaktiviteter tæt på hotellet. Mod betaling kan man dykke, surfe, windsurfe, sejle, sejle med katamaran eller tage på kanotur. Endvidere er der en golfbane ved Son Parc kun 30 minutters kørsel fra ejendommen.

Port Mahon

Spanien Menorca Mahon

Dette elegante hotel er beliggende på toppen af klippen med en fantastisk udsigt over havnen i Mahon, i et roligt og eksklusivt boligområde, kun 5 min. fra centrum

Rural Sant Joan de Binissaida

Spanien Menorca Es Castell

Yderst charmerende landligt hotel fra det 18. århundrede beliggende i det østlige hjørne af øen tæt ved hovedbyen Mahón.

Casa Ladico Boutique Hotel

Spanien Menorca Mahon

Hotel Casa Ládico ligger i Menorcas hovedby, Mahons historiske centrum. Det blev bygget i midten af det nittende århundrede af den græske familie Ládico, der ankom til øen i 1753 sammen med andre driftige familier fra Grækenland, der søgte nye forretningsmuligheder.

Can Sastre Boutique Hotel

Spanien Menorca Ciutadella

Charmerende Boutique hotel i centrum af Ciutadella. Hotellet ligger i hjertet af Menorca 2. største by Ciutadella, på øens vestkyst. I 1862 åbnede familien Sastre bageriet La Sin Nombre, kendt som "Can Poldo" med henvisning til Esteve Leopoldo Sastre, bedstefar til Josep og Joan, der drev bageriet indtil 1987.

Hotel Rural Sant Ignasi

Spanien Menorca Ciutadella

Denne fantastiske landejendom fra det 17. århundrede, ligger i flot natur og var engang sommerhuset til en gammel adelig familie, som nu er nænsomt renoveret og omdannet til et smukt hotel med respekt for det oprindelige.

La Quinta Menorca By PortBlue Boutique

Spanien Menorca Cala'n Bosch

Et flot og stilfuldt luksushotel kun for voksne, bygget i klassisk kolonistil. Hotellet ligger kun 300 m. fra god sandstrand i Cala'n Bosch på den sydlige del af Menorca.