Hoposa Uyal

Spanien Mallorca Puerto de Pollensa

Er et charmerede hotel beliggende på strandpromenaden i Port de Pollenca med fantastisk udsigt over stranden, havet og den smukke bjergkæde Tramuntana. Hotellet er oprindeligt bygget i 1954, holdt i traditionel mallorcinsk og løbende moderniseret med stor respekt for det oprindelige.

Hoposa Pollentia

Spanien Mallorca Puerto de Pollensa

Er et lækkert strandhotel beliggende på strandpromenaden i Port de Pollenca med fantastisk udsigt over stranden, havet og den smukke bjergkæde Tramuntana. Hotellet er adults only og har en fantastisk overdækket terrasse med gode loungemøbler, hvor man kan slappe af, mens udsigten over stranden og havet nydes.

Formentor, a Royal Hideaway Hotel

Spanien Mallorca Puerto de Pollensa

Dette luksuriøse hotel er placeret i Pollensa-Formentor. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 3 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Boligen har i alt 122 værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2008. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Formentor, a Royal Hideaway Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Formentor, a Royal Hideaway Hotel. Alle der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Formentor, a Royal Hideaway Hotel. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Formentor, a Royal Hideaway Hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Formentor, a Royal Hideaway Hotel.