Gran Melia Victoria

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Et elegant og historisk hotel beliggende på havnepromenaden i hjertet af Palma Hotellet har en fantastisk udsigt over Paseo Maritimo (havnepromenaden), marinaen, Palma-bugten og kun 10 minutter fra den historiske bymidte i Palma.

Purohotel Palma

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Dette stilfyldte og morderne byhotel, som oprindeligt var et palads fra de 18. århundrede og har en perfekt beliggenhed i Palma.

Convent de la Missio

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Icon Rosetó by Petit Palace

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Er et mindre boutique-hotel med beliggenhed midt i Palma de Mallorcas gamle og hyggelige bydel. Hotellet har en flot tagterrasse med mindre swimmingpool og solsenge.

Boutique Hotel Sant Jaume

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Dette fremragende hotel er i Palma. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 6 kilometer. Ferieboligen er indenfor 200 meter fra havnen. Stedet har i alt 36 værelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Boutique Hotel Sant Jaume har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Boutique Hotel Sant Jaume er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr må ikke medbringes til Boutique Hotel Sant Jaume. Gæster, der bor på Boutique Hotel Sant Jaume, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. Boutique Hotel Sant Jaume har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

Hotel Continental Palma

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Hotellet har en ideel beliggenhed i nærheden af byens centrum kun få meter fra det elegante indkøbsstræde Jaime III Avenue og Paseo Marítimo. I de umiddelbare omgivelser finder man turistcentrummet med indkøbs- og underholdningsmuligheder samt barer og restauranter. Ca. 50 m væk ligger der seværdigheder såsom Catedral, Museu Es Baluard og El Corte Ingles. Der er ca. 400 m til banegården samt omkring 500 m til et busstoppested. Der er ca. 2 km til stranden. Det klimatiserede konferencehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 5 etager med i alt 52 værelser, heraf dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotellet er ideelt for forretningsgrupper, idet det råder over et konferencelokale med videoprojektor og 2,5 m2 stor billedskærm samt siddekapacitet til 80 personer. Endvidere råder det over en vidunderlig spisesal, som er gjort smukkere med autentisk kunstarbejde og som sørger for gæsternes velbefindende under morgenmaden eller giver forskellige tilbud. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og garderobe samt 3 elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en fjernsynsstue og en teatersal. Desuden rummer hotellet en garage, ligesom der også er mulighed for at benytte internetadgangen. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice. Værelserne er dekoreret i forskellig stil og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, safeboks, radio, internetadgang (WiFi), LCD-tv, dobbelt- eller kingsize seng samt balkon eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget. Hotellet tilbyder fremragende muligheder for at hvile ud og slappe af med fitness-studie, whirlpool, sauna og tyrkisk bad. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 5 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Der er desuden mulighed for at få specialretter.

Hotel Cappuccino Palma

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Ligger i hjertet af Palma de Mallorcas gamle hyggelige bydel. Dette 5 stjernede luksushotel, tilbyder tagterrasse med pool og solterrasse samt en fantastisk udsigt over byen.

Petit Palace Hotel Tres

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Er et mindre boutique-hotel med beliggenhed midt i Palma de Mallorcas gamle og hyggelige bydel.