Mallorca

Mallorca er den største ø i den spanske øgruppe Balearerne i det vestlige Middelhav. Øen byder på alt, hvad man kan tænke sig af et godt rejsemål. Her er et skønt klima, smuk natur, høje bjerge, hyggelige byer, lækkert mad, spændende historie, interessant kultur samt fantastiske badestrande med tyrkisblåt hav. Naturen byder på mange fascinerende og forskelligartede oplevelser med bl.a. bjergene i Tramuntana, som er en 15 km. bred bjergkæde med 11 toppe, der når op over 1.400 meter, som løber parallelt med den nordvestlige kyst. På den nordvestlige side af bjergene findes et stejlt kystområde med stejle klipper, små bugter med stenede strande med fantastiske udsigtpunkter. For foden af bjergkæden er det mere flade landskab med marker, oliven -og appelsinlunde. Øen har både bugter med små sandstrande og i kilometervis af børnevenlige sandstrande med tyrkisblåt hav.

Læs mere

Gran Melia de Mar

Spanien Mallorca Illetas

Er et af de mest karismatiske og moderne hoteller på Mallorca. Det er arkitekten Jose Antonio Coderch, der har designet hotellet og i 2008 har hotellet fået endnu flere arkitektoniske finesser.

Fornalutx Petit Hotel

Spanien Mallorca Fornalutx

Lille charmerende by hotel beliggende i en lukket gade i den hyggelige by Fornalutx, ca. 3 km fra den smukke by Sóller.

Gran Hotel Soller

Spanien Mallorca Soller

Dette charmerende hotel ligger mellem Tramuntana-bjergene og Middelhavet i centrum af den hyggelige by Sóller Gran Hotel Sóller er et historisk hotel med en facade fra 1800-tallet. Et elegant hotel med moderne faciliteter og rummelige værelser. Hotellet har bl.a. en tagterrasse med udendørspool, solsenge og bar, hvor den fantastiske udsigt over bjergene og byen kan nydes.

Hotel Son Caliu Spa Oasis

Spanien Mallorca Palmanova

Er et stilrent og atmosfærefyldt hotel med en skøn have, flotte poolområder og med direkte adgang til egen strand i en af Palmanovas smukke bugter.

Gran Melia Victoria

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Et elegant og historisk hotel beliggende på havnepromenaden i hjertet af Palma Hotellet har en fantastisk udsigt over Paseo Maritimo (havnepromenaden), marinaen, Palma-bugten og kun 10 minutter fra den historiske bymidte i Palma.

H10 Punta Negra Boutique hotel

Spanien Mallorca Portals Nous

Et skønt hotel med en fantastisk have og smuk udsigt over Palmanova-bugten. Hotel Punta Negra er beliggende mellem Palmanova og den eksklusive Marina Puerto Portals på en lukket vej direkte ned til Middelhavet. Nederst i haven føres man af små klippestier ned til to smukke klippebugte, med krystalklart vand og en mindre sandstrand.

Hoposa Uyal

Spanien Mallorca Puerto de Pollensa

Er et charmerede hotel beliggende på strandpromenaden i Port de Pollenca med fantastisk udsigt over stranden, havet og den smukke bjergkæde Tramuntana. Hotellet er oprindeligt bygget i 1954, holdt i traditionel mallorcinsk og løbende moderniseret med stor respekt for det oprindelige.

S'Olivaret

Spanien Mallorca Alaro

Et charmerende hotel placeret i smuk natur på en bjergskåning ved byen Alaró. Oprindeligt var hotellet en landejendom fra 1500-tallet, som tilhørte den franske adelsslægt Béarn.

Hoposa Pollentia

Spanien Mallorca Puerto de Pollensa

Er et lækkert strandhotel beliggende på strandpromenaden i Port de Pollenca med fantastisk udsigt over stranden, havet og den smukke bjergkæde Tramuntana. Hotellet er adults only og har en fantastisk overdækket terrasse med gode loungemøbler, hvor man kan slappe af, mens udsigten over stranden og havet nydes.

Purohotel Palma

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Dette stilfyldte og morderne byhotel, som oprindeligt var et palads fra de 18. århundrede og har en perfekt beliggenhed i Palma.

Convent de la Missio

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Icon Rosetó by Petit Palace

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Er et mindre boutique-hotel med beliggenhed midt i Palma de Mallorcas gamle og hyggelige bydel. Hotellet har en flot tagterrasse med mindre swimmingpool og solsenge.

Boutique Hotel Sant Jaume

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Dette fremragende hotel er i Palma. Gæsterne finder lufthavnen indenfor en afstand af 7. 6 kilometer. Ferieboligen er indenfor 200 meter fra havnen. Stedet har i alt 36 værelser. Alle typer gæster kan holde sig opdateret takket være den internetforbindelse, der er til rådighed på stedet. Boutique Hotel Sant Jaume har 24 timer åbent i døgnet for gæsternes bekvemmelighed. Børnesenge fås til yngre gæster efter anmodning. Boutique Hotel Sant Jaume er handicapvenlig, og der er adgang til alle fællesområder og badeværelser for kørestolsbrugere og andre mennesker med mobilitetsproblemer. Kæledyr må ikke medbringes til Boutique Hotel Sant Jaume. Gæster, der bor på Boutique Hotel Sant Jaume, kan benytte den transportservice, der tilbydes. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at besøgende nyder alle dele af deres ophold. Boutique Hotel Sant Jaume har et udvalg af forskellige sundheds- og wellness-faciliteter, der er ideelle til, at de der bor på denne ejendom, kan lade op igen mentalt og fysisk. Forretningsrejsende vil værdsætte behageligheden af stedets forretningsfaciliteter, der er ideelle til at få en produktiv arbejdsdag. Der skal muligvis betales for nogle af de førnævnte services.

Formentor, a Royal Hideaway Hotel

Spanien Mallorca Puerto de Pollensa

Dette luksuriøse hotel er placeret i Pollensa-Formentor. Rejsende kan finde den nærmeste golfbane indenfor 20. 3 kilometer fra ferieboligen. Ejendommen ligger indenfor 300 meter fra den nærmeste strand. Boligen har i alt 122 værelser. Denne feriebolig blev fuldstændig renoveret i 2008. Besøgende kan holde sig opdateret med internet og Wi-Fi-adgang på offentlige områder, mens det sidste også er tilgængeligt i gæsteværelser. Receptionen er åben 24 timer i døgnet. Denne feriebolig har ikke børnesenge efter anmodning. Fællesarealer er egnede til kørestolsbrugere. Formentor, a Royal Hideaway Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Rejsende, der ankommer i bil, vil værdsætte den parkering, der er til rådighed ved Formentor, a Royal Hideaway Hotel. Alle der bor på denne ejendom, vil få den bedste tid nogensinde, da de vil kunne bruge de sportsfaciliteter og fritidsaktiviteter, der tilbydes af Formentor, a Royal Hideaway Hotel. De forskellige typer underholdning, der tilbydes på Formentor, a Royal Hideaway Hotel, garanterer for, at gæsterne vil nyde deres ophold. Der skal muligvis betales for nogle af disse services på Formentor, a Royal Hideaway Hotel.

Hotel Continental Palma

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Hotellet har en ideel beliggenhed i nærheden af byens centrum kun få meter fra det elegante indkøbsstræde Jaime III Avenue og Paseo Marítimo. I de umiddelbare omgivelser finder man turistcentrummet med indkøbs- og underholdningsmuligheder samt barer og restauranter. Ca. 50 m væk ligger der seværdigheder såsom Catedral, Museu Es Baluard og El Corte Ingles. Der er ca. 400 m til banegården samt omkring 500 m til et busstoppested. Der er ca. 2 km til stranden. Det klimatiserede konferencehotel blev renoveret i år 2006 og råder over 5 etager med i alt 52 værelser, heraf dobbeltværelser og 1 handicapvenligt værelse. Hotellet er ideelt for forretningsgrupper, idet det råder over et konferencelokale med videoprojektor og 2,5 m2 stor billedskærm samt siddekapacitet til 80 personer. Endvidere råder det over en vidunderlig spisesal, som er gjort smukkere med autentisk kunstarbejde og som sørger for gæsternes velbefindende under morgenmaden eller giver forskellige tilbud. I foyeren finder man en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs og garderobe samt 3 elevatorer. Herudover er der en café, en bar, en fjernsynsstue og en teatersal. Desuden rummer hotellet en garage, ligesom der også er mulighed for at benytte internetadgangen. Prikken over i'et er roomservice og vasketøjsservice. Værelserne er dekoreret i forskellig stil og har eget badeværelse med brusekabine og hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, minibar, safeboks, radio, internetadgang (WiFi), LCD-tv, dobbelt- eller kingsize seng samt balkon eller terrasse. Gæsterne kan selv indstille radiatorerne og klimaanlægget. Hotellet tilbyder fremragende muligheder for at hvile ud og slappe af med fitness-studie, whirlpool, sauna og tyrkisk bad. Den nærmeste golfbane ligger desuden ca. 5 km fra hotellet.orgenmaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges a la carte eller som menu. Der er desuden mulighed for at få specialretter.

Hotel Cala Sant Vicenc

Spanien Mallorca Cala Sant Vincenc

Et hyggeligt hotel, beliggende i den lille stemningsfyldte by Sant Vicenc.

Hotel Cappuccino Palma

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Ligger i hjertet af Palma de Mallorcas gamle hyggelige bydel. Dette 5 stjernede luksushotel, tilbyder tagterrasse med pool og solterrasse samt en fantastisk udsigt over byen.

Predi Son Jaumell

Spanien Mallorca Capdepera

Et uforglemmeligt luksushotel med en unik stemning og historisk charme Hotellet ligger tæt ved byen Capdepera og 2 km fra havet. Hotellet var oprindeligt et landsted fra 1700-tallet med tilhørende landbrugsareal.

Hospes Maricel & Spa

Spanien Mallorca Illetas

Hotel Hospes Maricel y Spa er et unikt hotel, som ligger 10 minutters kørsel fra Palma de Mallorca med fantastisk beliggenhed tæt ved strand. Hotellets arkitektur fra det 16. og 17. århundrede er blandet med moderne stil.

Villa Reco Verd

Spanien Mallorca Pollensa

Denne smukke villa blev bygget i 1990 i gammel stil og har en flot have med god swimmingpool. Villaen ligger i Huerta de la Font og har en fantastisk udsigt til bjergene i Sierra de Tramuntana.

Petit Palace Hotel Tres

Spanien Mallorca Palma de Mallorca

Er et mindre boutique-hotel med beliggenhed midt i Palma de Mallorcas gamle og hyggelige bydel.

Villa Can Domingo

Spanien Mallorca Cala Sant Vincenc

Denne skønne villa ligger i et roligt boligområde, for foden af bjergkæden Tramuntana nær byen Cala San Vicente og Pollensa i det nordlige hjørne af Mallorca.

Cas Comte Suites & Spa

Spanien Mallorca Lloseta

Utrolig charmerende lille luksushotel, som oprindelig var en større herregård fra 1800-tallet. Hotellet er ombygget og istandsat med fantastiske værelser og ikke mindst en lækker pool på tagterrassen samt lille spa-afdeling.

Sa Pedrissa Boutique Hotel

Spanien Mallorca Deia

Her midt i bjergkæden Tramuntana og med en fantastisk udsigt ud over Middelhavet, kan man virkelig nyde den afslappende atmosfære og smukke natur.