Tres Torres

Spanien Ibiza Santa Eularia

Det populære hotel har en fantastisk beliggenhed i Santa Eulaia som ligger på østkysten af Ibiza.

Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa

Spanien Ibiza Santa Eularia

Insotel Fenicia Prestige Suites & Spa ligger tæt på stranden i Santa Eulalia, ved Santa Eulalia-flodens udløb i rolige og luksuriøse omgivelser.

Aguas de Ibiza Grand Luxe Hotel

Spanien Ibiza Santa Eularia

Et af de bedste hoteller på hele Ibiza, beliggende overfor marinaen i Santa Eulariá. Et designhotel med fokus på bæredygtighed.

Catalonia Royal Ses Savines

Spanien Ibiza Santa Eularia

Dette (adults only) hotel har en fantastisk beliggenhed på strandpromenaden med direkte udsigt over Middelhavet i byen Santa Eulalia del Rio på den østlige del af Ibiza.

Palladium Hotel Don Carlos

Spanien Ibiza Santa Eularia

Det attraktive hotel har en rolig beliggenhed omgivet af pinjetræer lige ud til en vidunderlig sandstrand. Omkring hotellet finder man et væld af restauranter, barer og forretninger. Der afgår desuden offentlige transportmidler ca. 2 km væk. Den historiske by Es Canar ligger blot få kilometer fra hotellet, mens der er 2 km til den lille by Santa Eulalia.iddelklassehotellet er ideelt til en afslappende familieferie. Det blev renoveret i år 2004 og råder over 5 etager med i alt 168 værelser, heraf 38 elegante suiter. Bygningen rummer desuden en klimatiseret foyer med døgnåben reception, vekselbørs og to elevatorer. Gæsterne kan også gå på internettet og leje cykler. Hotellet har endvidere en hyggelig café, en kiosk, 2 barer og 2 restaurants. Værelserne og suiterne er smagfuldt og moderne indrettet. De råder over eget badeværelse med brusekabine, badekar og hårtørrer. Hertil kommer telefon, satellit- kabel-tv, klimaanlæg (individuelt reguleret)). Alle værelser har tilmed en altan eller en terrasse med en fantastisk udsigt. På de velholdte udendørs arealer finder man en swimmingpool med børnebassin, en poolbar samt liggestole og parasoller. Gæsterne har desuden mulighed for at spille bordtennis og billard. Prikken over i'et er et afvekslende aktivitetsprogram for såvel store som små. På stranden står der ligeledes parasoller og liggestole til rådighed for hotellets gæster.