Marina Bayview

Hotel Marina Bayview i Puerto Rico ligger på den sydlige del af Gran Canaria og er bygget ind i en bakkeskråning over den hyggelige havn i Puerto Rico.  Hotellet er Adults Only og fra hotellet er der udsigt over Atlanterhavet. Her er du tæt på restauranter, barer, butikker, stranden samt Puerto Ricos shoppingcenter. Hotellet har et flot udendørspool område og på solterrasse er der solsenge, hvor den skønne udsigt i fulde drag kan nydes. Hotellet har en god restaurant samt flere hyggelige barer. Hvis du har lyst til skønhedsbehandlinger kan dette ske i hotellet spaafdeling (mod betaling). Hotellet har endvidere et mindre motionsrum. Du bor i pæne lejligheder med maritim indretning og med enten altan eller terrasse.

Beliggenhed

Hotel Marina Bayview ligger i Puerto Rico på den sydlige del af Gran Canaria ca. 35 km. fra lufthavnen.


Faciliteter

Hotellet har et flot udendørspool område og på solterrasse er der solsenge, hvor den skønne udsigt i fulde drag kan nydes. Hotellet har en god restaurant samt flere hyggelige barer. Hvis du har lyst til skønhedsbehandlinger kan dette ske i hotellet spaafdeling (mod betaling). Hotellet har endvidere også et mindre motionsrum. Du bor i pæne lejligheder med maritim indretning og med enten altan eller terrasse.

Værelser 

Lejlighederne har egen balkon eller terrasse. De har desuden aircondition, satellit-tv, tekøkken med køleskab, kaffemaskine, elkedel og brødrister samt eget badeværelse.


Læs mere
Afstande
  • Strand
  • 400
Hotel
Værelser
Se flere