H10 Playa Meloneras Palace

Fantastisk hotel direkte ved havet

Dette luksushotel ligger i Meloneras på den sydlige del af Gran Canaria kun ca. 150 m fra stranden La Meloneras, hvor man finder en lille naturbadebugt (delvist stenstrand). Hotellet ligger i nærheden af det nybyggede kongrespalads samt indkøbscenteret Varadero, hvor man finder et hav af butikker, barer og restauranter. Endvidere er der kun få minutters gang (ca. 3 km) til naturparken og de smukke klitstrande samt til Maspalomas' berømte fyrtårn. Ca. 800 m fra hotellet afgår der offentlige transport.

Hotellet åbnede i år 2002 og råder over i alt 376 værelser fordelt på 3 etager. Hele anlægget er bygget op omkring terrasser, hvorfra der er en vidunderlig udsigt ud over havet og de andre omgivelser.

Beliggenhed

I det eksklusive Meloneres på det sydlige Gran Canaria og tæt på Maspalomas og den store sand ørken. Der er gode shopping muligheder i de mange shopping centre i nærheden.

Faciliteter

I den smagfuldt udstyrede foyer finder man en døgnåben reception og en lobbybar. Derudover rummer bygningen diverse butikker, en frisør, en lille spillehal, et minimarked, tre konferencerum, en pianobar og tre forskellige, klimatiserede restauranter. Til børnene er der en miniklub og en udendørs legeplads. Hertil kommer, at der er offentlig internetadgang, ligesom der tilbydes roomservice og vaskeservice (mod gebyr). Hotellet råder over sit eget wellness-center. Desuden er der et bade- og termalområde med saunaer, dampbad, whirlpool og massageservice. I sportscenteret er der et fitnesscenter, samt en tennisbane og en sportsplads (mod gebyr). Der ligger endvidere en golfbane ca. 5 km væk. I hotellets haveanlæg finder man hele to vidunderlige swimmingpools med separat børnebassin samt en solterrasse med pool/snackbar, liggestole og parasoller.

Værelserne

De flotte værelser er komfortabelt indrettet og råder over eget badeværelse med hårtørrer samt altan eller terrasse. Til de videre faciliteter hører telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks (mod gebyr) og et individuelt regulerbart klimaanlæg.


Læs mere
Afstande
  • Strand
  • 800
Hotel
  • Bar
  • Ja
Værelser
  • Hårtørrer
  • Ja
Se flere