Amàre Beach Hotel Marbella

Dette stilfulde hotel ligger i hjertet af Marbella, direkte ved stranden. Mindre end 200 m væk (ca. fem minutter) vil gæsterne finde Marbellas vidunderlige gamle bydel med moderigtige butikker, barer og restauranter.
Dette hotel rummer i alt 226 værelser, heraf 212 dobbeltværelser. På hotellet vil gæsterne desuden finde en reception samt en vekselbørs, en safeboks, en butik og et område med internetadgang, ligesom der er gratis trådløs internetadgang, et konferencelokale, en fjernsynsstue, en bar, en café og en restaurant. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice og tilbydes privatparkering i form af garage og en parkeringsplads.
De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, trådløs internetadgang, minibar (mod betaling), gratis safeboks, centralt reguleret klimaanlæg og centralvarme, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe.
Af rekreative faciliteter tilbyder hotellet sine gæster en udendørs swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller såvel som en indendørs swimmingpool 300 m væk på Hotel Fuerte Marbella. På hotellet finder man endvidere et terapi-center, der tilbyder diverse spa- og skønhedsbehandlinger, herunder boblebad, sauna, dampbad, professionelle massagebehandlinger, aromaterapi og et algebad (alt sammen mod betaling). Der tilbydes ydermere et årstidsbetinget underholdningsprogram og en miniklub for børn mellem 4-14 år, som et åben i juli og august. Hertil kommer gratis børnesenge, gratis barnevogne, gratis babybadekar og mulighed for at bestille babysitter mod betaling (alt sammen på anmodning). Ca. 600 m fra hotellet vil gæsterne også kunne tage ud at dykke, windsurfe eller dyrke sejlsport med base på stranden, og der ligger en 18-hullers golfbane omkring 4 km fra hotellet.
Afstande
Hotel
Værelser
Se flere