Costa del Sol

Er, af mange danskere, kendt for at være, et af de ældste og klassiske rejsemål, fra dengang, da charterturismen startede. Området kaldes for solkysten og ligger i Andalusien. Andalusien udgør Spaniens største selvstyrende region, og dækker et område, der er omkring dobbelt så stort som Danmark og har en kyststrækning på omkring 400 km.

Læs mere

Puente Romano Beach Resort & Spa

Spanien Costa del Sol Marbella

Dette luksushotel ligger 3,5 km fra Marbella lige ned til havet. I nærheden finder man indkøbsmuligheder, restauranter, barer, pubber samt en forbindelse med offentlig transport. Der er kun 150 m til sandstranden. Et besøg i Yachthavnen "Puerto Banús" kan varmt anbefales. Strandhotellet ligger på en hovedgade, er bygget i 1979 og renoveret i 2004. Det råder over en 2-etagers hoved- og en 3-etagers sidebygning. Her finder man et 55.000 m2 stort, subtropisk haveanlæg og i alt 274 værelser, heraf 81 studios, 4 enkelt- og 189 dobbeltværelser. Hotellet har en foyer, en døgnåben reception, hotelsafes, vekselbørs, garderobe, café, forretninger, frisør, flere barer (f.eks. en snack- og cocktailbar) samt en miniklub. Der er endvidere flere indbydende og klimatiserede restauranter med børnestole, herunder også en à la carte restaurant. Personbiler kan parkeres på hotellets parkeringsplads eller i garagen. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetterminal. Slutteligt er der også roomservice og vaskeservice, ligesom der tilbydes hjælp i tilfælde af sygdom. Værelserne har bad/WC, hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, dobbeltseng, klimaanlæg, centralvarme, safeboks og altan med udsigt direkte ud over havet. Gæsterne kan slappe af i den indendørs eller i de tre udendørs pools med børnebassin, bar, parasoller og liggestole. Eller de kan benytte saunaen eller få massage. For de sportsbegejstrede er der mulighed for at prøve bananbådene, vandski, jetski, surfing, windsurfing, sejlads, katamaraner, kano, tennis på de 2 quick- og 8 grusbaner (med belysning), aerobic, ridning (i nærheden), mountainbikes, golf i "Marbella Club Golf Resort", eller man kan aflægge et besøg i fitness-studiet. Gæsterne kan sammensætte såvel deres morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan ydermere bestilles à la carte. Endvidere tilbydes gæsterne også special- og diætretter.

Melia Marbella Banus

Spanien Costa del Sol Marbella

Beliggende blot 50 meter fra sandstranden har luksushotellet Melia Marbella Banus en perfekt placering i det glamourøse Puerto Banús. Centrum med sine designerbutikker og luksusbutikker er blot 5 minutters slentretur borte, og talrige fremragende golfbaner er inden for nem rækkevidde. Centrum af Marbella er blot 5 km borte, og den internationale lufthavn Málaga kan nås med en kort køretur. Det superbe hotel har fantastiske lyse rum med en venlig, moderne udsmykning og en fantastisk have-, bjerg- eller haveudsigt. De er udstyret med en stor seng, individuelt styret aircondition og 32” plasma-tv. Forretningsgæster vil sætte pris på gratis Wi-Fi, fuldt udstyret forretningscenter og mødefaciliteter. Det smukke svømmebassin og havens anlæg har et svømmebassin kun for voksne, et svømmebassin et svømmebassin til børn. Derudover er der et førsteklasses wellness-område og fine spisemuligheder. Et fremragende hotel i et fashionabelt miljø.

H10 Andalucia Plaza

Spanien Costa del Sol Marbella

Er et adults only hotel (voksenhotel) og et af Marbella-områdets mest kendte ferieresorts. Hotellet ligger tæt på det eksklusive område Puerto Banús, der bl.a. er kendt for sin skønne marina, gode golfbaner og mange udbud af restauranter og barer.

Vincci Selección Estrella del Mar

Spanien Costa del Sol Marbella

Et flot luksushotel i Marbella med kun 400 meter til virkelig god sandstrand, hvor hotellet har egen beach klub (mod betaling) med fitness, udendørs infinity-pool, stort spa-område med mulighed for diverse spa-behandlinger (mod betaling), loungebar, opvarmet indendørspool, afslapningsområde, hvor man kan nyde panoramaudsigten over Middelhavet.

Amàre Beach Hotel Marbella

Spanien Costa del Sol Marbella

Dette stilfulde hotel ligger i hjertet af Marbella, direkte ved stranden. Mindre end 200 m væk (ca. fem minutter) vil gæsterne finde Marbellas vidunderlige gamle bydel med moderigtige butikker, barer og restauranter. Dette hotel rummer i alt 226 værelser, heraf 212 dobbeltværelser. På hotellet vil gæsterne desuden finde en reception samt en vekselbørs, en safeboks, en butik og et område med internetadgang, ligesom der er gratis trådløs internetadgang, et konferencelokale, en fjernsynsstue, en bar, en café og en restaurant. Ydermere kan gæsterne bestille roomservice og vasketøjsservice og tilbydes privatparkering i form af garage og en parkeringsplads. De komfortabelt indrettede værelser er udstyret med eget badeværelse og hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, trådløs internetadgang, minibar (mod betaling), gratis safeboks, centralt reguleret klimaanlæg og centralvarme, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Af rekreative faciliteter tilbyder hotellet sine gæster en udendørs swimmingpool og en solterrasse med liggestole og parasoller såvel som en indendørs swimmingpool 300 m væk på Hotel Fuerte Marbella. På hotellet finder man endvidere et terapi-center, der tilbyder diverse spa- og skønhedsbehandlinger, herunder boblebad, sauna, dampbad, professionelle massagebehandlinger, aromaterapi og et algebad (alt sammen mod betaling). Der tilbydes ydermere et årstidsbetinget underholdningsprogram og en miniklub for børn mellem 4-14 år, som et åben i juli og august. Hertil kommer gratis børnesenge, gratis barnevogne, gratis babybadekar og mulighed for at bestille babysitter mod betaling (alt sammen på anmodning). Ca. 600 m fra hotellet vil gæsterne også kunne tage ud at dykke, windsurfe eller dyrke sejlsport med base på stranden, og der ligger en 18-hullers golfbane omkring 4 km fra hotellet.