Costa Brava

Costa Brava byder på fantastiske strande og et smukt landskab præget at dramatiske klipper, gyldent sand og et paradis for dykning og snorkling. Costa Brava ligger i det nordøstlige hjørne Spanien og har en kyststrækning på 214 km, der strækker sig fra byen Blanes i syd til byen Portbou i nord, tæt ved den franske grænse.

Læs mere

La Malcontenta Hotel

Spanien Costa Brava Palamos

Hotellet er beliggende 10 minutter fra byen Palamos og ligger i den smukkeste natur mellem marker, cyprestræer, lavendelbuske og tæt på gode strande. Her er en stor swimmingpool med gode solsenge og parasoller, flot have, lille spa-afdeling, gratis trådløs internetadgang.

Hotel Trias

Spanien Costa Brava Palamos

Hotel Trias er et indbydende hotel i den hyggelige og autentiske by Palamós på Costa Brava kysten. Hotellet har en fantastisk beliggenhed på strandpromenaden i Palamós og tilbyder en fantastisk udsigt over havet og Palamós-bugten.

Salles Hotel & SPA Mas Tapiolas

Spanien Costa Brava Santa Cristina d'Aro

Mas Tapiolas ligger smukt på en bjergskåning med fantastisk view ud over landskabet og bjergene.

Hostal Ses Negres

Spanien Costa Brava Begur

Hotel Hostal Ses Negres ligger i Begur blot 20 m. fra god strand på den smukke Costa Brava kyst.

Hotel Aigua Blava

Spanien Costa Brava Begur

Hotel Aigua Blava er et firestjernet hotel med fantastisk havudsigt beliggende på en af de bedste strande i Costa Brava, Aiguablava, i Begur. Aigua Blava er omgivet af strande med krystalklart vand, gyldent sand og smukke byer.

Hotel Els Pins

Spanien Costa Brava Platja d'Aro

Hotellet ligger midt i et af Platjo d'Aros rekreative områder lige ned til stranden samt få minutters gang fra bymidten.