SE VORES REJSEMÅL HERUNDER

Madeira

Portugal

Madeira er en portugisisk ø, der ligger i det østlige Atlanterhav og ligger ud for Marokko nord for de Kanariske Øer. Madeira er navnet på den selvstyrende region, som også består af øerne Porto Santo, samt de seks ubeboede øgrupper.

Algarve

Portugal

Algarve har et af de bedste klimaer i Europa, året rundt. Med lidt nedbør, der normalt forekommer mellem månederne november og marts, og masser af solskin, tilbyder Algarve fremragende vejrforhold året rundt.

Kreta

Grækenland

Kreta er den største ø i Grækenland, den femte største ø i Middelhavet samt den sydligste ø i Grækenland. Klima er skønt og har over 300 solskinsdage om året. Øen har et areal på 8.336 kvadratkilometer og byder på et hav af spændende oplevelser med bl.a. fantastiske landskaber med høje bjerge (over 2000 meter), dybblåt hav, oliven- og appelsinlunde, vinmarker, kløfter, små hyggelige byer, tavernaer og i kilometervis af skønne badestrande.

Rhodos

Grækenland

Rhodos er en velkendt perle i det græske øhav, med et areal på 1402 km2 og ca. 100.000 fastboende indbyggere. Øen er den største ø i øgruppen Dodekaneserne og har kilometervis af gode strande og et sandt mekka for vandsportsaktiviteter. Rhodos har en spændende historie med bl.a. Kolossen fra havnen i Mandraki, som var et af oldtidens syv underværker.

Mallorca

Spanien

Mallorca er den største ø i den spanske øgruppe Balearerne i det vestlige Middelhav. Øen byder på alt, hvad man kan tænke sig af et godt rejsemål. Her er et skønt klima, smuk natur, høje bjerge, hyggelige byer, lækkert mad, spændende historie, interessant kultur samt fantastiske badestrande med tyrkisblåt hav.

Menorca

Spanien

Menorca er den næststørste ø af de Baleariske Øer og har med sin fantastiske smukke natur virkelig noget at byde på. UNESCO har udnævnt hele øen til et særligt naturbeskyttelsesområde, et bioshere reserve. Denne idylliske og grønne ø i Middelhavet, byder på et hav af skønne oplevelser for hele familien.

Ibiza

Spanien

Ibiza er den smukke grønne ø i Middelhavet og er en af de sydligste Baleariske øer. Her er en flot natur, fantastiske badestrande, god shopping og en international atmosfære. Ibiza er for mange kendt som en party ø, men den tiltrækker i stigende grad familier og par, der ønsker at nyde den smukke natur i de rolige feriebyer, på især Øst og Nordkysten.

Costa del Sol

Spanien

Er, af mange danskere, kendt for at være, et af de ældste og klassiske rejsemål, fra dengang, da charterturismen startede. Området kaldes for solkysten og ligger i Andalusien. Andalusien udgør Spaniens største selvstyrende region, og dækker et område, der er omkring dobbelt så stort som Danmark og har en kyststrækning på omkring 400 km.

Costa Brava

Spanien

Costa Brava byder på fantastiske strande og et smukt landskab præget at dramatiske klipper, gyldent sand og et paradis for dykning og snorkling. Costa Brava ligger i det nordøstlige hjørne Spanien og har en kyststrækning på 214 km, der strækker sig fra byen Blanes i syd til byen Portbou i nord, tæt ved den franske grænse.

Tenerife

Spanien

Tenerife er den største af alle de kanariske øer og ligger i Atlanterhavet, omkring 300 kilometer fra Afrikas kyst og er af vulkansk oprindelse. Klimaet er oceanisk med dagstemperaturer mellem 20° og 25° hele året rundt. Tenerife er en af de mest populære feriedestinationer i verden.

Gran Canaria

Spanien

Er en populær vulkanø blandt skandinaver og med sine mange årlige solskinstimer og garanti for dejligt klima året rundt, forstår man det godt. Gran Canaria er en spansk ø beliggende i det kanariske øhav i Atlanterhavet og den tredjestørste ø i ø-gruppen.

Sicilien

Italien

Sicilien er Middelhavets største ø og byder på alt, hvad man kan ønske sig af en feriedestination. Siciliens areal er på 25.700 km² og har 5,2 millioner indbyggere med regionshovedstaden Palermo. Denne Middelhavsperle byder bl.a. på flotte strande, historiske seværdigheder, fascinerende natur, interessant kultur, gode indkøbsmuligheder, lækre madoplevelser og en meget venlige befolkning.