Funchal

Hyggelig by med en fantastisk beliggenhed

Er en autentisk og charmerende hovedstad som ligger som et amfiteater på en skåning smukt omkranset af bjerge ned mod Atlanterhavet.  Gennem byen løber to floder og netop ved udmundingen ligger Funcals centrum. Her i hovedstaden er der meget at opleve og udforske. Oplev bl.a. byens velbevarede kulturskatte fx den 500 år gamle katedral, besøg byens store marked og den smukke botaniske have, Jardim Botanico. Byen byder også på god shopping, mange forskellige restauranter, barer, museer, gallerier, gadekunst og streetart. Funchal er et perfekt sted at bo, hvis man både vil have by stemning med shopping, restauranter, café  kombineret med sol, strandliv og nyde den smukke natur lige over byen. Ta’  fx svævebanen fra byens centrum op langs bjergskåningerne, hvor en helt fantastisk udsigt kan nydes.

VidaMar Resorts Madeira

Portugal Madeira Funchal

Det 5-stjernede Vidamar Resorts Madeira er med sin beliggenhed på sydkysten i Sao Martinho i Funchal med direkte adgang til Atlanterhavet og i gåafstand til centrum af Funchal et optimalt sted at holde ferie.

Quintinha de Sao Joao

Portugal Madeira Funchal

Luksushotellet ligger ca. 1 km fra centrum af Funchal. Fra hotellet er der en vidunderlig udsigt ud over bjergene og bugten. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige barer, restauranter, caféer og diskoteker samt gode indkøbsmuligheder.

The Cliff Bay Resort

Portugal Madeira Funchal

Luksushotellet ligger på en forhøjning på en imponerende landtunge. Havet ligger lige i nærheden og der er en fantastisk udsigt ud over Atlanterhavet. Der er gratis forbindelse med hotelbus til bymidten (2 km), hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder Herudover er der forbindelse med offentlige transportmidler ca. 500 m fra hotellet. Til lufthavnen er der ca. 20 km. First-Class-hotellet er bygget i 1994 og blev renoveret i 2002. Det er på 9 etager og har i alt 201 værelser, heraf 189 dobbeltværelser og 12 suiter. I hotellets foyer er receptionen åben for ekspedition alle døgnets 24 timer. Her finder man endvidere safebokse, en vekselbørs og flere elevatorer. Til de første klasses faciliteter hører en café, en kiosk, en forretning, en frisørsalon, flere barer med forskellige indretninger, et spillerum, en tv-stue, i alt 3 klimatiserede restauranter (à la carte, buffet og gourmet-grill (børnestole), samt et konferencerum og en internetadgang. Herudover er der også room-service og vaskeservice samt hjælp i tilfælde af sygdom. For de mindste gæster er der en miniklub og en legeplads. Herudover er der mulighed for at parkere på hotellets parkeringsplads eller i garagen. De elegant og samtidigt komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-/kabel-tv, radio, internetadgang, minibar, king size seng, væg-til-væg tæpper, centralvarme og safeboks (mod betaling).

Castanheiro Boutique Hotel

Portugal Madeira Funchal

Dette komfortable hotel er placeret i Funchal. Stedet består af 81 værelser. Denne ejendom blev bygget i 2015. De der bor i denne ejendom, kan holde sig opdateret takket være Wi-Fi adgangen. Ferieboligen har 24 timers åbent. Nogle soveværelser tilbyder børnesenge efter anmodning. Castanheiro Boutique Hotel har kørestolsadgang til fællesarealerne. Castanheiro Boutique Hotel er ikke et kæledyrsvenligt sted. Der er parkerings- og garagefaciliteter til rådighed. Alle gæster der bor på denne ejendom, kan slappe af og lade batterierne op i stedets sundheds- og wellness-faciliteter. Denne ejendom byder på en række madoplevelser, for at garantere at rejsende nyder alle dele af deres ophold. Besøgende, der rejser i forretningsøjemed, kan drage fordel af ejendommens forretningsfaciliteter. Castanheiro Boutique Hotel tilbyder underholdning, der er skræddersyet til gæsternes behov. Et udvalg af smagfulde lækkerier tilbydes i denne charmerende bolig. Der kan gælde yderligere gebyrer for nogle af disse services.