Sicilien

Den tyske digter J.W. Goethe skrev i 1788 i sin Italienske Rejse "Italien uden Sicilien frembringer ikke noget indre billed i én: Her er nøglen til det hele." Sicilien er Middelhavets største ø og byder på alt, hvad man kan ønske sig af en feriedestination. Siciliens areal er på 25.700 km² og har 5,2 millioner indbyggere med regionshovedstaden Palermo.

Læs mere

Castello Di San Marco Charming Hotel & Spa

Italien Sicilien Taormina

Beliggende for foden af Enta, nær feriebyen Giardini-Naxos og Taormina og helt ned til Middelhavet på en 4 hektar stor grund midt i appelsinlunde.

Zash Country Boutique hotel & SPA

Italien Sicilien Riposto

Hotellet var oprindeligt en herregård fra 1930’erne som familien Maugeri havde. Senere kom familien Giuseppe til og nu er herregården blevet ombygget til et smukt boutique hotel med moderne indretning.

Hotel Le Calette Garden & Bay

Italien Sicilien Cefalu

Hotel Le Calette Garden & Bay ligger i en smuk bugt med panorama udsigt over havet og marinae, med privat nedgang til Middelhavet via badebro samt i kort afstand til byen Cefalù.

Victoria Palace Hotel

Italien Sicilien Cefalu

Hotellet er en af de nyeste tilføjelser på Cefalús meget populære strandpromenade med kun 20 m. til stranden og med god beliggenhed tæt på den gamle bydel i Cefalú.

Cefalu Sea Palace

Italien Sicilien Cefalu

Cefalu Sea Palace har en perfekt beliggenhed - du er lige ved stranden og en kort gåtur fra Cefalus butikker og barer. Dette hotel ligger lige ved strandpromenaden og giver dig enestående udsigt over bugten.