OM PERFECT PLACES

Direkte oversat er Perfect Places; perfekte steder og hermed mener vi perfekte steder at holde ferie. Vi har nøje udvalgt vores hoteller. Kriterierne for udvælgelsen kan være forskellige fra hotel til hotel, men fælles for dem er, at alle hoteller er luksuriøse og unikke på hver deres måde. Et fælles kendetegn er, at vores hoteller har et højt serviceniveau og god atmosfære. Et hotel kan være unikt på hhv beliggenhed, omgivelser, historie, arkitektur, design, atmosfære m.m. Vi har nøje udvalgt og besøgt alle hoteller og personligt lavet aftaler med dem.

Hos Perfect Places tilbydes både store og små luksushoteller, boutiquehoteller, fincahoteller samt herregårdshoteller, som vi kalder for countryside luxury. Vi har både hoteller for par, venner, familier, grupper samt hoteller kun for voksne, som vi kalder for silens vacation. Vi kan skræddersy ferien præcist efter dit ønske. Vi tilbyder både 1-2 ugers ferie eller mere, forlængede weekender, kortere ferie på eksempelvis 3-5 dage, alt efter hvad der ønskes.

Vi tilbyder ligeledes kombinationsrejser, hvis du ønsker at bo forskellige steder på ferien. Vi kan strikke en individuel ferie sammen helt efter dine ønsker og behov, hvor man eksempelvis bor nogle dage på et af vores contryside luxury hoteller samt nogle dage i en storby fx Barcelona, Palma, Palermo eller på et af vore andre hoteller. Der er også mulighed for at kombinere fx Mallorca, Menorca og Ibiza og opleve hvor forskellige disse naboøer er.

Vi skræddersyer din ferie ud fra netop dine ønsker og behov. Når du køber en rejse hos Perfect Places, er du sikker på oplevelser i luksus. Vi har selv håndplukket alle hotellerne og besøgt dem personligt flere gange. Ja, vi holder selv ferie på dem!

Vi sælger både pakkerejser og kør-selv-rejser. Vi kan lave rejsen, som I vil. Vi kan stå for transporten (fly), bookning af hotellet og transfer til og fra hotellet. På alle vores rejsemål er det muligt at blive hentet af privatchaffør eller få stillet en lejebil klar ved ankomsten i lufthavnen. Ferien er på egen hånd uden guider, men vi kan altid kontaktes på servicetelefonen.

Det er en stor fornøjelse at kunne tilbyde disse nøje udvalgte hoteller i unikke omgivelser.

Venlig hilsen

Perfect Places