Rhodos

Rhodos er en velkendt perle i det græske øhav, med et areal på 1402 km2 og ca. 100.000 fastboende indbyggere. Øen er den største ø i øgruppen Dodekaneserne og har kilometervis af gode strande og et sandt mekka for vandsportsaktiviteter. Rhodos har en spændende historie med bl.a. Kolossen fra havnen i Mandraki, som var et af oldtidens syv underværker.

Læs mere

Rodos Park Suites & Spa Hotel

Grækenland Rhodos Rhodos by

Træd ind i en verden af luksus, ro og grønne områder, og lad os byde dig velkommen til Rodos Park Suites & Spa, et femstjernet boutiquehotel, der udsmykker Rhodos by med adel og elegance.

Avalon Boutique Suites

Grækenland Rhodos Rhodos by

Hotellet er blevet opført med respekt for byens byggestil og områdets historiske karakter. Hotellet kombinerer sin egen stil, som bærer præg af fortiden, med moderne bekvemmeligheder og et nobelt design for at tilbyde gæsterne et ophold med mest mulig komfort og luksus.

Atrium Prestige Thalasso Spa

Grækenland Rhodos Lahania

Hotellet byder på et hav af faciliteter med bl.a. stort flot Thalasso spa-område, flere pools, restauranter, barer samt mange aktiviteter for både børn og voksne. Atrium Prestige er blevet kåret af " Great Hotel of the World" som et af de bedste hoteller i verden.

Lindos Grand Resort & Spa

Grækenland Rhodos Lindos

Et smukt hotel, kun for voksne, med blot 200 m. til nærmeste strand. Dette elegante hotel ligger i den rolige bugt Vlycha i nærheden af den traditionelle og historiske landsby Lindos.

Lindos Village Resort & Spa

Grækenland Rhodos Lindos

Dette hotel, som kun er for voksne, er bygget i klassisk græsk byggestil, holdt i hvidt og blåt, og består af en hovedbygning og 9 treetages huse. Hotellet er beliggende i et roligt område med fantastisk panoramaudsigt.