Elia Zampeliou Boutique Hotel

Elia Zampeliou Boutique Hotel ligger i Chania, kun få skridt fra den maleriske venetianske havn, som blev bygget mellem 1320-1356 og er kun for voksne. Hotellet har bevaret sine oprindelige historiske arkitektoniske træk ved en nænsomt restaurering og er nu omdannet til et moderne hotel. De 8 værelser, som hotellet rummer, er forskelligt indrettet og med eget badeværelse. Fra hotellet er der en fantastisk panoramaudsigt udover den venetianske havn og fyrtårnet til den ene side og den gamle bydel i Chania samt bjergene til den anden side. Hotellet har et hyggeligt receptionsområde, lille restaurant og hyggelig tagterrasse, hvor der serveres mad og drikke. Den gamle bydel er bilfri. Det nærmeste parkeringsområde er ca. 300 m. fra hotellet.

Beliggenhed
Få skidt fra havnen i Chania nær ved det arkæologiske museum samt kunstgalleri. Den nærmeste lufthavn er Chania Internationale Lufthavn, 11 km væk.

Faciliteter
Panoramaudsigt over havnen, gode værelser, lille restaurant, hvor der serveres morgenmad og retter fra det græske og moderne køkken samt en hygge tagterrasse, hvor det ligeledes serveres mad og drikke.

Værelserne
Er udstyret med fladskærms-tv, og nogle af dem har udsigt over havnen eller den gamle bydel. Samtlige værelser har eget badeværelse med badekar eller bruser samt badekåber og tøfler.

Læs mere
Afstande
Hotel
Værelser
Se flere